Збережемо життя Аделіні Сухан!

Два місяці житомиряни збирали кошти на допомогу 16-річній Аделіні Сухан, яка бореться зі страшною хворобою: пухлина середостіна, лімфома. Допомогти відгукнувся благодійний фонд "Рідний Житомир" заснований Володимиром та Людмилою Кропивницькими: на підприємствах групи корпорації "ОКЕАН" встановили скриньки для збору коштів.
Спільними зусиллями житомиряни зібрали вісім тисяч двісті вісімдесят гривень. Для проходження хіміотерапії Аделіні щомісяця потрібно близько 6000 тис. грн.. Тому наразі збір коштів продовжено. На відкриття скриньок, разом з мамою, Галиною Сухан приїхала і сама Аделіна. Надзвичайно позитивна та сповнена життєвими силами Аделіночка розповіла про свою радість-народження першого племінника, та про те, що обов'язково видужає і в майбутньому буде перекладачем іноземних мов.
«Як тільки ми почули історію Аделіни, то відразу вирішили допомогти й організували збір коштів на лікування, стежимо за її новинами, адже дівчинка практично постійно перебуває у лікарні й уже пройшла декілька сеансів хіміотерапії. Ми закликаємо усіх не бути байдужими до чужого горя й просимо допомогти, зробити свою маленьку пожертву, адже кожна гривня в цьому випадку є неймовірно важливою», – наголошують Володимир та Людмила Кропивницькі.

05.05.2016
142
№ 100