Свято Дитинства!

Депутати Володимир та Людмила Кропивницькі організували для маленьких житомирян незабутнє Свято дитинства

4 червня депутати Володимир та Людмила Кропивницькі вже вкотре влаштували в Житомирі незабутнє свято морозива, подарунків та веселощів для дітей свого округу.

«Дитяче свято Корбутівки та Мальованки» зібрало близько 500 дітей різного віку, які прийшли з батьками, бабусями та дідусями.

Маленьких учасників свята розважали веселі та невгамовні аніматори – Клоун, Сімка, Нулик, Міньон та Фея. Разом з казковими героями діти співали, танцювали та брали участь у різних конкурсах та розвагах. Кожен бажаючий абсолютно безкоштовно міг отримати кульку, солодку вату, морозиво, попити прохолодної води та пострибати на батуті. На святі проводилися майстер-класи з виготовлення кульок, тату та аквагриму, а також конкурс малюнків на асфальті, всі учасники якого отримали в подарунок подяки та розмальовки.


Свої виступи учасникам дійства подарували вихованці дитячих садочків №6 та №15. Завідувачі ДНЗ висловили вдячність подружжю Кропивницьких за постійну турботу і матеріальну допомогу.

У свою чергу депутати Володимир та Людмила Кропивницькі подякували за чудове свято кожному, хто прийшов на нього в оточенні рідних, а особливо – вихованцям та вихователям дитсадків свого округу. Подружжя запевнило, що до організації наступного дитячого свята обов'язково залучать вихованців навчально-виховного комплексу №11 на Мальованці.

«Сьогодні - свято сонця і радощів, посмішок, радості, річки, лісу і всього того, що є в дитинстві. Дорогі діточки, хочемо побажати вам завжди бути радісними, наполегливими, щоб завжди радували своїх рідних, близьких і вчителів, любили і шанували батьків, дідусів і бабусь. Бажаємо досягати мрій, які сьогодні народжуються в ваших світлих голівках. Хай Бог допомагає вам і вашим рідним!», - сказало подружжя депутатів.

Наприкінці свята аніматори влаштували чудове шоу мильних бульбашок, яке викликало бурю позитивних емоцій не тільки у дітей, а й у дорослих.

04.06.2016
335
№ 128