Свято Корбутівки та Мальованки

Надзвичайно веселе родинне свято «День Мальованки та Корбутівки» відбулося 16 вересня у Житомирі в районі Корбутівки. Відзначення Дня мікрорайонів стало вже традиційним для цієї пори року, як і його організатори - родина Кропивницьких.

Багато дітей щиро раділи розвагам на атракціонах, батуті, майстер-класах, дивилися виступи дитячих творчих колективів, дресирувальника собак та фокусника.

Гостей свята частували борщем з пампушками, а діти ласували солодкою ватою, випічкою та смачними напоями.

«Це свято - символ єднання, адже творчі колективи шкіл, садочків, професійного училища сфери послуг, торгівельного технікуму та Житомирського державного технологічного університету - це все мешканці мікрорайону. Батьки в свою чергу радіють тому, що їх діти щасливі, мають змогу показати свої таланти на сцені. Сьогодні головне - це люди нашого району, яким ми просто хочемо подарувати свято», - говорить головний організатор та спонсор свята Володимир Кропивницький.

Але головним акцентом цьогорічного святкування стало нагородження переможців конкурсу на кращий герб мікрорайону, оголошений в червні на дитячому святі.

«Нам було дуже важко обрати одного переможця і ми вирішили зробити три перших місця. Всі три роботи будуть нанесені на одну із стін училища і використовуватимуться в подальшому як справжні герби Мальованки та Корбутівки», - відмітила Людмила Кропивницька.

Переможцями стали Діана Лисогор, Інна Ткачук та Ганна Музичко. Дівчатам вручили пам'ятні подарунки та грошову винагороду за свою першу творчу перемогу. Усі інші учасники конкурсу були нагороджені грамотами за активну участь та отримали солодощі та подарунки.

Насамкінець дітей пригощали смачним морозивом, яке безкоштовно роздавали дітям організатори та партнери свята.





Ще інформація та фото:

https://www.vgolos.zt.ua/u-zhytomyri-vidsvyatkuval...


16.09.2017
186
№ 283