Зустріч мешканців міста Чуднів з депутатами

                                        Зустріч мешканців міста Чуднів з депутатами

     11 вересня жителі міста Чуднів мали змогу поспілкуватися з народним депутатом ВРУ Олександром Бригінцем та кандидатом у народні депутати по 67 округу Володимиром Кропивницьким.

    Олександр Бригінець – український політик, нардеп, прозаїк та журналіст. Голова постійної комісії Київської міської ради з питань культури та туризму. На зустрічі нардеп охоче відповів на усі питання чуднівчан. Особливо їх турбувала люстрація чиновників, нові реформи та прийдешні вибори. Не оминули також і тему військових дій. Олександра Бригінця, як депутата ВРУ, запитали як він бачить вирішення військового конфлікту, іяк відбувається процес повернення переселенців.

   Питання лунали і на адресу Володимира Кропивницького. Місцеві цікавились в якій політичній партії був Володимир Миколайович під час влади Януковича, на що він розповів, що завжди був безпартійним, ілише на минулих виборах йшов від Соціалістичної партії. При чому, у партію не вступав, а йшов на вибори з їх підтримкою.

    Наприкінці зустрічі Володимир Кропивницький зазначив, що зараз час єднатися для того, щоб тримати мир, подолати корупцію та обрати нову владу, а також заради того, щоб почати реформацію України.

13.10.2014
176
№ 29