Кожен мріє, щоб скоріше настав мир!

20 грудня,голова правління благодійного фонду «Рідний Житомир» Людмила Кропивницька особисто передала Новорічні гостинці бійцям славетної ‪‎95 ОАЕМБР, які після відпустки повертаються в зону АТО. Сьогодні з трепетом в серці хлопці тішаться хвилинами, проведеними з найріднішими. А вже за кілька днів знову візьмуть до рук зброю і підуть битися за те, що для них найцінніше,аби зберегти спокій у наших з вами домівках.

«Наша родина з самого початку бойових дій на Сході допомагає військовослужбовцям не тільки продуктами харчування, а й надає матеріально-технічну допомогу військовим частинам міста і області. Працівники «Океан авто» разом з іншими автосервісами міста допомагали в розконсервуванні і ремонті військової техніки. Ми також активно допомагаємо Житомирському військовому шпиталю і нашим пораненим захисникам, які знаходяться там на лікуванні та реабілітації. Кожен мріє, щоби скоріше настав мир. Щоб наші герої повернулися додому  здоровими. Хай береже Вас Бог! Повертайтеся живими»,- розповіла та побажала Людмила Кропивницька.

У вдячність за постійну допомогу і підтримку військовослужбовців 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади,  командуванням військової частини А-0281 було вручено лист-подяку  Володимиру Кропивницькому.

22.12.2014
314
№ 51