Збережемо життя Юрію Коханчук

Декілька місяців житомиряни збирали кошти на допомогу 14-річному Юрію Коханчуку, якому потрібна невідкладна трансплантація серця, яку роблять за кордоном і коштує вона чимало - більше 100 тисяч доларів. Допомогти відгукнувся благодійний фонд "Рідний Житомир": на підприємствах групи корпорації "ОКЕАН" встановили скриньки для збору коштів.

Спільними зусиллями житомиряни зібрали вісім тисяч шістсот гривень. Наразі збір коштів на операцію призупинено, юнаку зроблять операцію як тільки знайдуть підходящого донора, але чимала сума знадобиться на реабілітацію.

«Мені чоловік написав у СМС-повідомленні, що на реабілітацію після операції потрібна така ж сума, як на операцію, а можливо ще більше. Я звісно була приголомшена такими словами, але я розумію, що складати руки не потрібно - треба рухатися вперед, стукати у всі двері і я знаю, що мій Юрко повернеться живим та здоровим», - каже мама Юрія Коханчука Марина.

Зараз юнак знаходить у лікарні в Індії, благодійники слідкують за станом Юрка і сподіваються на його одужання.

«Сьогодні ми завершуємо акцію по збору коштів для Юрія Коханчука. Я дякую всім, хто долучився до благодійної справи та закликаю кожного молитися за нашого Юрка, аби підтримати його і духовно, і морально. Родині бажаю набиратися терпіння та мужності, щоб з Божим благословенням перемогти хворобу задля світлого і гарного життя в майбутньому - каже Людмила Кропивницька.

Уже завтра стартуватиме благодійна програми «Збережемо життя 16-річній Аделіні Сухан».

Тому ми закликаємо всіх, хто має таку можливість, зробити свій внесок у порятунок дитини. Віримо, що є чимало добрих, світлих і благословенних Богом людей, яким зроблене добро обов'язково вернеться сторицею.

22.01.2016
409
№ 89