Щодо встановлення режиму роботи об'єктів торгівлі у нічний час

Джерело:

Розглянувши інформаційні листи-заяви суб’єктів господарської діяльності, відповідно до ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.06 №833 (зі змінами та доповненнями), Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затверджених наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24.07.02 № 219 (зі змінами та доповненнями), Правил побутового обслуговування населення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.94 № 313 (зі змінами та доповненнями) та на виконання рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.10.13 № 491 «Про затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території м.Житомира», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити режим роботи в нічний час об’єктів, розміщених на території м. Житомира, згідно з додатком.

Рекомендувати суб’єктам господарювання, що зазначені в додатку, встановити камери відеоспостереження в об’єктах та на прилеглій до них території.

2. Зобов’язати суб’єктів господарювання, вказаних в додатку:

2.1. Забезпечити дотримання громадського порядку в приміщеннях об’єкту та на прилеглій території;

2.2. Не використовувати в нічний час на прилеглій до об’єкту території звуковідтворювальну апаратуру та інші джерела побутового шуму, салюти, фейєрверки та інші піротехнічні засоби;

2.3. Не допускати порушень санітарних норм, режиму роботи об’єкта, вимог чинного законодавства щодо порядку здійснення господарської діяльності, що зачіпають права та інтереси громадян міста при роботі в нічний час.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків.

Секретар міської ради Л.В.Цимбалюк

09.12.2014
246
№ 27