Допомога дітям – важлива справа

Допомога дітям – важлива справа

Депутат Житомирської міської ради Володимир Кропивницький займається не лише діяльністю на благо громади, але й приділяє багато уваги благодійним справам.

Вже не перший рік під опікою Володимира Кропивницького знаходиться більше 15 сімей з дітками, що мають обмежені можливості. Родина Кропивницьким допомагає їм продуктами, речами та коштами на нагальні потреби. Але найважливіше у цій справі, як вважає сам депутат, щоб діти відчували свою необхідність та турботу про них, мали змогу разом з однолітками розділяти радість свят. Саме тому депутат та його родина щорічно вітають дітей з обмеженими можливостями з Днем святого Миколая, Новим роком, Різдвом Христовим, Великоднем, Всесвітнім днем дітей та іншими святами.

Протягом багатьох років благодійництва між родиною депутата та тих, ким вона опікується налагодився глибокий зв'язок. Володимира Кропивницького не забувають привітати на свята ті, ким він опікується, а кількість подяк, якими символічно відзначають благодійну діяльність депутата та його родини постійно збільшується.

18.09.2014
208
№ 13