Громадський простір на Корбутівці

Ще у 2015 році депутати Володимир і Людмила Кропивницькі почали вести діалог з міською владою щодо виділення земельної ділянки на Корбутівці для створення громадського простору.

«Перший крок у реалізації даного проекту був зроблений у 2016 році – ми провели громадські обговорення з мешканцями міста Житомира щодо пропозицій і зауважень до ескізного проекту громадського простору. Багато молоді відгукнулись заповнивши бланки громадських обговорень. Громада хоче бачити громадський простір зі скейт-парком, лавами для відпочинку, озелененням та парковкою для автомобілів.

Завдяки злагодженим діям і гарною співпрацею з міською владою, був розроблений проект капітального ремонту благоустрою території з організацією скверу та громадського простору в районі вулиці Чуднівської. З обласного бюджету були виділені кошти понад 200 тис.грн. на придбання спортивного обладнання.


Простір межує з одного боку територією Житомирського державного технологічного університету та Житомирського коледжу ресторанно-туристичного бізнесу та торгівлі з іншого боку. Чудове місце для відпочинку для великої кількості студентів, молоді, молодих мам з візочками, людей похилого віку. Даний проект буде передбачати і майданчик для катання на скейтбордах та роликах, дитячий ігровий майданчик, майданчик для заняття спортом, велосипедну доріжку та автостоянку, освітлення та стіну для малювання. Планується також розроблення проекту «Музей каміння». У цьому питанні сподіваємося на активну підтримку обласних депутатів під час дискусії щодо виділення коштів на реалізацію.


Тільки спільно і разом з громадою ми зможемо змінити вигляд нашого мікрорайону Корбутівка. Цей проект, який є в першочергових планах нашої депутатської діяльності - це сучасний громадський простір, нове середовище і нова якість життя мешканців нашого рідного міста - зазначили депутати Володимир і Людмила Кропивницькі.

12.05.2017
314
№ 244