З ПОКРОВОЮ ВАС, ДОРОГІ ДРУЗІ!

З ПОКРОВОЮ ВАС, ДОРОГІ ДРУЗІ!

День Покрови Пресвятої Богородиці посідає почесне місце серед всіх духовних свят на Україні.

Це свято не тільки релігійне та народне, а й національне. З давніх-давен свято Покрови в Україні відзначається ще і як день українського козацтва. Після зруйнування Запорізької Січі козаки пішли в еміграцію, взявши з собою образ Покрови Пресвятої Богородиці.

Покрова – це свято воїнської честі та звитяги. Цього року свято Покрови Пресвятої Богородиці, як ніколи – значуще, бо вже впродовж тривалого часу українська держава перебуває під ворожим прицілом російських військ та їх найманців. Нашим захисникам доводиться на Сході проявляти максимум сміливості і відваги, аби гідно відстоювати єдність і незалежність рідної України.

І навіть ті, хто зараз не на передовій війни, а в тилу, й тут може докласти максимум власних зусиль для збереження єдності і цілісності нашої України, для її розбудови, як європейської держави та процвітання.

Кожен з Вас зможе це зробити 26 жовтня, в день виборів до Верховної Ради України, віддавши свій голос за нових, чесних, проукраїнських політиків, які будуть представляти інтереси українського народу, а не загарбників і агресорів.

Зробіть правильний вибір!

Заради України!

Заради власного майбутнього!

Заради своїх дітей і онуків!

І нехай Бог і свята Покрова Пресвятої Богородиці з’єднають нас у наших спільних прагненнях!

З повагою,

Володимир Кропивницький

14.10.2014
158
№ 31