Тохмахчи Михайло Костянтинович, переселенець з Донеччини

               Тохмахчи Михайло Костянтинович, переселенець з Донеччини

Я з сам з Донеччини. Зараз живу з родиною в Житомирі. Коли я дізнався на початку літа, що до нас у район прибула 95 бригада, зв’язався з ними. У 95-ій служить мій знайомий. Я сам колись служив і знаю, що саме потрібно першочергово, тому одразу підключив всіх кого міг з нашого району, коли це ще було можливо. Це і підприємці, і фермери, і звичайні люди. Я особисто возив те, що передавали у бригаду.

Одного разу я приїхав, дивлюся – прийшла фура. Питаю, що це за фура, а мені кажуть, що є підприємець, який передає все це з Житомира. Доставляє він і продукти харчування, і воду, і ліки. Тоді я вперше почув ім’я - Володимир Кропивницький. Возити це все з Житомира далеко та і передачі такі коштують великих грошей.

Коли сепаратисти не дали мені спокійно жити, я поїхав з родиною в Житомир. Тут вже зустрівся з батьком мого товариша з 95ої. Він також розповідав, про допомогу, яку Володимир Кропивницький відправляє на Схід.

Ще я хочу додати лиш одне: що якби таких людей у нас було б побільше, таких патріотів, і тих, хто займається благодійними справами, то все б вже давно скінчилося. І ця війна, і це пекло.

Ми здобудемо перемогу, Україна буде єдиною, неподільною. Це моє особисте бачення. Хочу сказати слава таким людям, як Володимир Кропивницький. Слава Україні!

20.10.2014
212
№ 36