Людмила Кропивницька отримала подяку за благодійні справи

У Житомирі, 12 листопада, пройшов 5-й ювілейний Великий Бал Благодійників у Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

На заході зібралась велика кількість небайдужих житомирян, гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості та поважних гостей.

Під час балу було нагороджено за вагомий вклад в благодійність та небайдужість до чужих проблем сертифікатом «Посол миру» засновницю фонду «ЛАВ» Анжеліку Вікторівну Лабунську.

Разом з цим медалями «За благодійну діяльність» та подяками за благодійність було нагороджено заступника голови Богунської районної ради м. Житомира, голову Житомирської міської партійної організації ВО "Батьківщина» Янушевич Людмилу Петрівну, голову фракції ВО «Батьківщина» Житомирської міської ради Цимбалюк Любов Володимирівну та депутата Житомирської міської ради, члена фракції ВО «Батьківщина» Кропивницьку Людмилу Геннадіївну.


Також засновники ПП "Промаркет-Океан" Володимир та Людмила Кропивницькі отримали від організатора заходу Богдана Купчинського подяку за вірність в покликанні творити добро для людей, які опинились в скрутному становищі, за відкритість серця до потребуючих і вміння допомогти.

12.11.2018
183
№ 369