« Для нас сімейні стосунки є дуже цінними".

Людмила Кропивницька - генеральний директор групи компаній «Люцина» та корпорації «Океан», дружина В. Кропивницького.

Людмило Геннадіївно, влада і гроші - велике випробування для багатьох людей.

- Я згодна. Ми з чоловіком Володимиром завжди дякуємо Богу за все, що маємо. Без щоденної кропіткої праці важко досягти успіхів. Батьки своїм прикладом привчили нас до праці. Будинок та город батьків мого чоловіка красномовно говорять про своїх господарів. Це дуже талановиті люди з вишуканим смаком та щедрим серцем. Гени – це дуже сильний аргумент. Окрім бізнесових та громадських справ, Володимир любить поратися по господарству. Там дерево побілити, там гілку підрізати … Останнім часом його захопило бджолярство. Любить працювати на пасіці.

З майбутнім чоловіком я зустрілася у технікумі механічної обробки деревини. Разом брали участь у культурницьких заходах, які організовували в учбовому закладі. Їздили в будинки дитини та інтернати з концертами. На новий рік Володимир був Дідом Морозом. Виступали в сільських клубах . Я вже тоді зрозуміла, що він чуйна і добра людина. А окрім того, він може стати хорошим і надійним батьком майбутніх дітей. Володимир виправдав мої надії, і дай Боже, щоб це тривало ще багато – багато років.

Як будуються стосунки у вашій родині ?

- У тандемі. Якщо моєму чоловікові потрібна порада в сфері бізнесу, стосунків чи іншій галузі, я завжди готова його вислухати. Якщо моя думка буде для нього мати ціну, то він її використає для вирішення тієї чи іншої ситуації. Він також завжди готовий вислухати мене. У нас не буває сімейних конфліктів. Інколи запитують, хіба таке можливе? Адже ж ви разом будуєте бізнес. Так, у роботі у нас можуть бути розбіжності, але вони не переходять у площину сім»ї. Для нас сімейні стосунки є дуже цінними і тому робимо все, щоб захистити їх від зовнішніх чинників, в тому числі, і від виробничих проблем.

21.10.2014
176
№ 37