Вулиця Західна тепер має асфальтне покриття

За сприяння депутатів Володимира та Людмили Кропивницьких на вулиці Західній КП "УАШ" виконали роботи з влаштування асфальтного покриття.

Вулиця Західна велика вулиця, яка з'єднує два мікрорайони Корбутівка та Мальованка. Через несприятливі погодні умови місцеві мешканці не мали змогу зручно пересуватися по вулиці. Постійні підтоплення вулиці та поганий відтік дощових вод призводило до затоплення приcадибних ділянок.

Нагадаємо, що 13 лютого 2019 року на вулиці Західній за ініціативи депутатів Володимира та Людмили Кропивницьких відбулася виїзна комісія за участі представників комунальних підприємств "Житомирводоканал" та КП "Експлуатація штучних споруд" та представників виконавчих органів влади. Під час роботи комісії було заслухано мешканців приватного сектору щодо необхідності підвищення рівня їх життєзабезпечення шляхом відведення грунтових вод з їх приватних земельних ділянок та проїжджої частини вул. Західної та пров. 1-го Вишневого. Крім того, необхідно вирішити питання будівництва господарсько-фекальної та зливової мережі водовідведення на вулиці Західній, на фінансування виготовлення ПКД та виконання будівельних робіт потрібні значні фінансові ресурси з міського бюджету.


За результатами виїзної комісії працівники КП "Експлуатація штучних споруд" виконали роботи з розчищення водовідвідних канав та переливних труб для забезпечення прохідної здатності відведення води, що суттєво знизило рівень грунтових вод на земельних ділянках приватної забудови вулиці Західної.


20.08.2019
655
№ 429