Команда лікарів та медичних сестер долучилися до свята Корбутівки та Мальованки

Команда лікарів та медичних сестер КП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" ЖМР у рамках участі у грантовому проекті USAID UKAID "Підтримка реформи охорони здоров'я" долучилася до святкування дня мікрорайону Корбутівки та Мальованки.

Гості свята могли безкоштовно виміряти артеріальний тиск, вагу, зріст, дізнатися індекс маси тіла. Лікарі допомагали визначити вік серця та судин.

Також відвідувачам було запропоновано пройти тест для оцінки наявності високого ризику інсульту і ознайомитися з першими ознаками інсульту.

Бажаючими були отримані рекомендації по дієтичному харчуванню. Батьки малечі мали можливість отримати консультацію педіатра з приводу грудного вигодовування та догляду за дітьми різних вікових груп. Також наші лікарі ознайомили гостей свята з програмою "Доступні ліки", відповідали на питання щодо декларацій та багато іншого.



Нагадаємо, що за сприяння депутатів Володимира та Людмили Кропивницьких було відкрито нову сучасну амбулаторію сімейної медицини на Корбутівці за адресою Старочуднівська, 12/77.

05.10.2019
306
№ 434