Про світлофорні об'єкти на Корбутівці

До депутата обласної ради Володимира Кропивницького надійшло колективне звернення мешканців провулку Якубця з приводу аварійної ділянки по вулиці Чуднівській, а саме пішохідний перехід від провулку Якубця до фармколеджу. Автомобілі пересуваються по вулиці Чуднівській на великій швидкості і не звертають уваги на знак пішохідного переходу, що порушує правила дорожнього руху. На даному пішохідному переході часто відбуваються дорожньо-транспортні пригоди, навіть були випадки смерті перехожих.

Щодо будівництва світлофорного об'єкту або облаштування пристроїв примусового зниження швидкості на перехресті вулиці Чуднівська – пров. Якубця, розглянуто 09.10.19 на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху разом із заявниками.

Комісією прийнято рішення доручити управлінню капітального будівництва міської ради врахувати будівництво острівців безпеки згідно ДСТУ та ДБН при замовленні проектно-кошторисної документації щодо капітального ремонту асфальтобетонного покриття по вул. Чуднівській на 2020 рік.

Щодо встановлення світлофорного об'єкту біля спорткомплексу "Динамо" по вулиці Чуднівській на Корбутівці на даний час виготовлено проектно-кошторисну документацію. Питання фінансування можливе у разі виділення коштів рішенням сесії Житомирської міської ради.


15.11.2019
176
№ 454