Підсумки акції "Разом переможемо"


Більше 12 тисяч гривень зібрали житомиряни та майже чотири тисячі - працівники маркету «Люцина» на потреби військового шпиталю в рамках благодійної програми "Разом переможемо". Впродовж кількох місяців на підприємствах групи корпорації "ОКЕАН" були встановлені скриньки для збору коштів на потреби військових. Голова правління благодійного фонду «Рідний Житомир» Людмила Кропивницька розповідає: вже багато років благоднійна організація підтримує бійців не тільки на передовій, а й у тилу, а цього разу до доброї справи долучиили і пересічних житомирян.

На зібрані кошти придбали два холодильника вартістю 12270 грн. та МФУ вартістю -3770 грн. «Ми потребуємо допомоги у придбанні холодильника для медикаментів, ксерокса, принтера для роботи у відділенні, тому що дуже багато виникає питань: довідок, виписних епікризів тощо.»- розповів завідуючий відділенням Житомирського військового шпиталю Анатолій Андрусік .

«Наш обов'язок – усіляко допомагати нашим бійцям на передовій, адже хлопці в зоні бойових дій повинні реально отримувати нашу вдячність та підтримку. Дуже важливо, щоб вони відчували турботу про себе і головне - повернулися додому живими. Я щиро вдячна усім мешканцям нашого міста, які долучилися до благодійної справи. Це той мінімум, який ми можемо для них зробити»- зазначила Людмила Кропивницька.

«Займатися благодійністю почали задовго до того, як зареєстрували благодійний фонд: Наша родина з самого початку бойових дій на сході відправляє ліки,продукти харчування,проводимо ремонт та відновлення авто техніки військовим частинам, надаємо матеріальну та фінансову допомогу військовому шпиталю і пораненим захисникам, які знаходяться на лікуванні та реабілітації, опікуємося родиною загиблого житомирянина. На АТО за останні півтора-два роки ми надали допомоги близько на 1, 7 млн. грн.. Думаю. на цьому зупинятися не будемо та надалі допомагатимемо тим, хто виборює для нас мирне небо.»- наголосив заступник голови правління благодійного фонду «Рідний Житомир» Володимир Кропивницький.
22.09.2015
109
№ 88